30 november 2013 12:30

Stefano Zappey

Vandaag was het de beurt aan VELO MC1 om te proberen onze zege reeks te onderbreken.
Helaas voor hun is dat wij daar als koploper natuurlijk geen medewerking aan wilde verlenen.
In de voorbespreking hadden we ook aan gegeven dat we van meet af aan bij de les moesten zijn zeker ook omdat onze tegenstander was uitgerust met grote en fysiek sterke meiden.
Gelukkig laten onze meiden zich daar al niet meer door van de wijs brengen en gingen ze er volop tegenaan.
Dit resulteerde in een aantal schitterende aanvallen en een daarvan kwam vanaf rechts waar Demi optijd starten op de middenlijn en naar het doel kon lopen waar ze de tegen de keeper op schoot gelukkig was LIsa bij de les in kon de losgelaten bal van de keeper in het doel tikken.
Helaas voor ons staat de laatste tijd het vizier niet altijd op scherp zodat we in onze ogen teveel kansen onbenut laten waardoor we het voor ons zelf veel te moeilijk maken.
Gelukkig kwam er via een verschrikkelijk mooie steekbal van Meliisa weer een kans voor Demi die weer goed startte vanaf rechts en deze keer liet zij de keeper kansloos met een zeer mooi schot dit was de 2-0.
Helaas was er een momentje die je eigenlijk altijd wel in een wedstrijd hebt waardoor onze tegenstander de 2-1 kon binnenschieten bij onze gelegenheids keeper Shivani.
Na de rust en met maar 1 doelpunt marge gingen we verder waar we de eerste helft mee gestopt waren en dat is om de tegenstander vast zetten op hun eigen helft.
Dit spelletje kunnen we spelen omdat we zeker ook achterin meiden hebben die van wanten weten en iedere uitval van onze tegenstander elimineren onder leiding van Denise die vandaag onze laatste vrouw was.
We zochten uiteindelijk toch weer de aanval en kon Demi op aangeven van Anoucke haar tweede van de middag aantekenen.
Ook Shivani liet van zich spreken{zij kon voetballen omdat Melissa de tweede helft keepte} ,zij gaf een goede voorzet vanaf rechts en deze bal kwam bij ons duveltje Lisa terecht en zij kon de  4-1 binnenschieten.
Na wat reacties van de kant ging Lisa laten zien waar ze echt goed in is en dat is voetballen.
De een na de andere mooie aanval werd opgezet en Lisa ging spelen in dienst van het elftal wat uiteindelijk resulteerde in een schitterende pass die bij Sanne kwam en die liet zien dat ze het nog niet verleerd is om op het randje zestienmeter de bal over de keeper te knallen dus was de eindstand 5-1.
Dames wij zijn zeer vereerd dat wij op dagen als deze jullie trainers mogen zijn.