...
19'

E-pupillen zaterdag, E4, 8e klasse 23

25 januari 2014 8:30

Vandaag hadden de jongens van E4 een lastige uitwedstrijd tegen BVCB. We begonnen goed met een aantal kansjes. Maar zoals vaker gebeurt zijn we in de afronding niet actief genoeg. Het eerste doelpunt scoorde Steef na een mooie 1-2-3 met Neal en Daniel. Snel daarna was het Bart met een knappe solo van zo'n 30 door de verdediging en rondde prachtig af. Het werd spannend want voor rust was het BVCB die met weinig kansen 2-2 scoorde.

Fabian was vandaag weer de keeper en heeft dat FANTASTISCH gedaan. In de eerste helft nog onzeker, maar in de tweede helft mocht hij van zijn vader er geen één doorlaten. Dat is hem gelukt met ongeveer "20" reddingen in de laatste 10 minuten. Tymo had een zware dobber tegenover zich waar hij een aantal porren in zijn zij en maag had gekregen. Maar Tymo zwoegde er zich doorheen, pakte te bal telkens voor de voeten weg en loeide de bal naar voren. Gillroy en Jamaro waren in de eerste helft nog wat slaperig maar in de tweede helft waren ze goed bij de les. Duco had het ook moeilijk tegen die grote en snelle jongens maar heeft keihard zijn best gedaan. In de laatste minuut had hij een doelpunt op zijn slof maar de keeper was er te snel bij, maar ik heb hem geteld hoor?

Damien krijgt geen bonus van zijn vader omdat hij niet hebt gescoord maar met twee assists en diverse steekpasjes heeft hij het goed gedaan. Vijf minuten voor het einde stond het nog gelijk maar met de assists van Damien scoorde Bart en Daniel ons naar de overwinning. Tot volgende week!