Assist: Onbekend

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, Hoofdklasse 1

1 maart 2014 11:00

Vandaag moesten we aantreden tegen DSPV uit Pijnacker.
Wij wisten dat als we er vanaf de eerste minuut bovenop zouden zitten de tegenstander moeite zou hebben en dat we dan met een goed resultaat van het veld zouden stappen.
Echter konden wij vandaag ook geen vuist maken en lieten wij voor ons doen niet het allerbeste voetbal zien.
Gelukkig beging een van onze tegenstander net buiten de zestienmeter een overtreding op Lisa en Anoucke lag de bal neer en schoot deze onhoudbaar voor de keeper in het doel 0-1.
Daarna zette wij onze tegenstander onder druk en kon Amal na een goede pass van Celeste met haar chocolade been {linker been} de 0-2 binnen schieten.
Hierna gingen we rusten en konden wij als trainers proberen om de meiden op te zwepen om van de tweede helft een betere te maken.
Vanaf het eerste fluitsignaal lieten de meiden zien dat we in ieder geval iets wilde maken van deze wedstrijd.
Nadat Shivani na een goed 1-2tje met Anoucke de bal onder de keeper doorschoot en zo de 0-3 kon aantekenen gingen we op zoek naar nog meer doelpunten.
Demi ging goed door vanaf de rechterkant en dit bracht de keeper in verwarring die schoot over de bal heen en Demi liet zich dit buitenkansje niet ontgaan en bracht de stand op 0-4.
Daarna lieten we onze tegenstander niet meer onder onze druk uitkomen en konden we nog twee keer scoren door Amal na een fout van de keeper die een hoge bal verkeerd inschatte deze losliet en zag verdwijnen in haar doel, en door Shivani die na een pass van Kaylee goed doorging en tussen twee verdedigers en de keeper de bal kon doorschieten en zo de eindstand op 0-6 kon brengen.
Aankomende week moeten we weer tegen DSPV en gaan we weer voor de 3 punten.