2 - 5

SVS JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1

29 maart 2014 8:30

De wedstrijd begint met aanvallend spel van beide ploegen. Als snel wordt het 1-0 na wat onrust voor het doel van SVS.
Maar we geven niet op! Bradley schiet mooi naar Justin. Deze geeft de bal aan Sem, die een schot op de keeper plaatst. De bal wordt tegen gehouden. Een tweede poging wordt van de doellijn weggehaald.
Dan volgt een kans voor Bradley maar de bal gaat mis.
Xerxes-DZB heeft vervolgens een aanval maar Ruben tikt de bal weg. De tweede poging wordt goed verdedigd door Dico met zijn hoofd.
En weer een kans voor Bradley wordt weer uitgetikt door de keeper.
Na verschillende kansen van SVS schiet Ruben de bal uit, direct voor de voeten van Sem. Sem maakt met zijn mooie moves de 1-1. We gaan met gelijkspel de rust in.

We beginnen de tweede helft met een mooie voorzet van Dico naar Bradley, maar helaas is er geen doelpunt als resultaat.
an valt Xerxes weer aan en Damjan verdedigt goed.Ook Rob maakt het de  aanvallers van Xerxes moeilijk.
Dan een mooie pass van Dico op Sem en Sem maakt het netjes af. 1-2
Xerxes probeert nog wat aan te vallen maar ze komen niet voorbij Damjan, Dico en Rob.
Dan scoort Sem de 1-3 alweer aangegeven door Dico!
En snel daarna maakt Bradley de 1-4 aangegeven door Sem.

Snel daarna scoort Xerxes de 2-4, mooi lopje over Ruben heen... Onhoudbaar!

Maar we zijn nog niet klaar!! Gideon geeft een mooie bal af naar Sem en die scoort de 2-5!!