Onbekend (intikker)

Meisjes C-junioren, MC1, Groep 1 6

6 september 2014 13:30

Johan Saptenno

Vandaag mochten we weer de wei in en moesten we voor de eerste ronde van de beker aantreden tegen Berkel MC1.
Na afgelopen seizoen afscheid genomen te hebben van een aantal van onze vaste meiden omdat ze de MB leeftijd hadden bereikt moesten we het met een aantal nieuwe meiden gaan doen.
Zoals we al in de trainingen konden zien hadden deze meiden geen enkele moeite om op ons niveau te spelen zodat we zeker niet zwakker zijn dan vorig jaar.
Voordat de wedstrijd begon werd Shelene Pijpers nog verrast met een nieuw tenue door het bestuur van SVS omdat bleek dat zij bij het overschrijven van VVOR naar ons het 200ste meisjes lid was.
We konden zien dat onze meiden er weer zin in hadden want vanaf de eerste minuut zette wij onze tegenstander vast op hun eigen helft, maar ook onze tegenstander was van plan om deze middag zich niet naar de slachtbank te laten leidden.
Het werd een leuke eerste helft waarin wij wel de betere ploeg waren maar ook onze tegenstander kwam er soms met een counter gevaarlijk uit, maar deze uitvallen werden door onze uitstekend spelende vedediging onder leiding van Shivani en Karina professioneel geelimineerd.
De 1-0 kwam tot stand door een mooie steekpass van onze nieuwe aanwinst Shelene op Lisa die op haar beurt deze geboden kans niet onbenut liet en mooi de 1-0 achter de keeper knalde.
Deze eerste helft hadden onze meiden zich wel mogen belonen met meer doelpunten maar helaas stond de keeper van de tegenpartij dit in de weg dus eidigde de eerste helft met een 1-0 voorsprong.
De tweede helft gingen onze meiden gewoon door waar ze gebleven waren en met nog twee nieuwe aanwinsten Isabelle en Anne op de links en rechtshalf plaatsen zetten wij onze tegenstander wederom vast dit leidde tot een scrimmage in het strafschop gebied en door een hensbal kregen wij een strafschop die Melissa professioneel binnen schoot.
Na deze 2-0 brak er iets bij onze tegenstander en ging het snel de laatste 20 minuten.
De 3-0 was een mooie goal van Anne die op een pass van Kaylee alleen op de keeper afging en via de binnenkant van de paal de bal in het netje schoot.
Ook de 4-0 was een plaatje, isabelle kreeg de bal op de middenlijn en liep alle tegestanders voorbij en schoot de bal met de punt van haar schoen wederom tegen de binnenkant van de paal in het netje.
Daarna was het helemaal klaar met onze tegenstander die door vermoeidheid veel fouten gingen maken.
De 5-0 kwam voort uit een assist van de goed ingevallen Yentle die Melissa voor de goal zette en de 5-0 aantekende.
De 6-0 was er een uit het boekje Sanne gaf een steekpass op Anne aan de rechterkant van het veld die een schitterende voorzet gaf aan weer een nieuwe aanwinst Luna die deze voorzet mooi afrondde.
Het laatste doelpunt werd wederom gemaakt door Luna die met een mooie schuinbeweging de tegenstander op het verkeerde been zette en mooi de 7-0 afmaakte dit was tevens de eindstand.
Meiden wij als begeleiding hebben genoten van het vertoonde spel en zeker omdat we eigenlijk pas 1 week aan het trainen zijn dus kan alleen nog maar beter worden.