Onbekend (kopbal)

Meisjes C-junioren, MC1, Groep 1 4

17 januari 2015 11:30

Ton, J.H.M.

Vandaag moesten we aantreden voor de 1/4 finale van de beker tegen een relatief bekende van ons Rijnsburgse Boys.
Na vorige week de finale bereikt te hebben voor talenten teams door een heel goed toernooi gespeeld te hebben en daardoor deelname afgedwongen voor het Nederlands kampioenschap voor talenten teams moesten we vandaag de 1/2 finale zien te bereiken van het bekertoernooi.ten koste van Rijnsburgse boys.
De eerste 20 minuten van de wedstrijd waren de meiden van Rijnsburgse Boys niet van plan om ons zomaar door te laten gaan in de beker.
Uiteindelijk was het Luna die op aangeven van Sanne die de scoren deed open breken.
Sanne kwam vanaf rechts naar binnen en gaf Luna de kans om de bal in het doel te tikken.
Ook de 2-0 kwam van de schoen van Luna die na goed verdedigen van Naomi in bal bezit kwam naar binnen trok en de bal vanaf de 16 meter mooi in het doel schoot.
Vanaf dat moment kwamen onze meiden los en gingen we op zoek naar veel meer doelpunten.
De 3-0 was alweer een goede aanval vanaf de flank die door Lisa vanaf rechts goed voorgetrokken werd en door de uitstekned spelende Shelene in het doel geschoten werd.
De 4-0 was een kopie van de 3-0 maar dan vanaf links, Shelene trok de bal voor het doel deze werd in eerste instantie gemist door Sanne maar werd door de goed opgestelde Lisa verwerkt tot in doelpunt door de bal onhoudbaar voor de keepster in het doel te schieten.
De 5-0 tevens de ruststand werd door een mooi  afstandschot van Shivani verwerkt tot een doelpunt.
Na de rust moesten onze meiden even wennen aan de nieuwe opstelling maar na een aantal minuten kwamen de kansen alweer.
De 6-0 was een schot van Isabelle, de bal kwam door een scrimmage voor haar linkerbeen maar Isabelle bedacht zich geen moment en schoot de bal onhoudbaar in het doel.
Ook hierna onstond de ene na de andere mooie aanval en lieten onze meiden geen spaan heel van de tegenstander.
de 7-0 was een vrije trap van onze duveltje uit het doosje Lisa die met een mooi geplaatst schot de bal van de punt 16 meter achter de keeper schoot.
Snel daarna was er weer een vrije trap vanaf de linkerkant alleen deze keer lag de bal bijna op de achterlijn dus dacht iedereen dat Lisa deze bal voor het doel zou gooien maar Lisa dacht daar anders over en schoot de bal uit een onmogelijke positie in een keer in het doel zodat de 8-0 op het scorenbord kwam te staan.
Uiteindelijk kon ook de uitstekend spelende Melissa haar doelpuntje meepikken en de eind uitslag van 9-0 op het bord neerzetten.
Meiden vandaag heb ik weer met volle teugen genoten van iedereen in dit elftal van de keeper tot aan de voorhoede en kregen we de nodige complimenten voor ons uitstekende spel.
Volgende week starten we weer met de compeitie in de Hoofdklasse 1 dan kunnen we echt laten zien dat wij een geduchte tegenstander zijn voor iedereen.