D-Pupillen (voorjaar) 6e klasse 09

22 januari 2011 9:45

Vandaag moesten we met een gehavend elftal de strijd aan gaan tegen Scoonhoven.

Niels had last van zijn enkel, Sven was geblesseerd aan zijn heup, Noah had al 5 weken niet getraind,Lewis had griep en Max kon nog niet spelen vanwege een scheenbeen belessure.

Uit de D7 speelde Sota mee en Bas kon nadat hij met de D4 al had gevoetbald, gelukkig de 2e helft nog meedoen.

Vooraf was ik blij met een punt, Schoonhoven kreeg veel kansen maar Sydney bleek een goede sta in de weg.
We gingen rusten met 0-0.

Na de rust  ging Schoonhoven door met aanvallen en een kwartier voor tijd kregen ze een corner.
Deze werd goed genomen en de langste jongen van het veld 3m30 ongeveer, kon de bal inkoppen.

Al snel werd duidelijk dat we niet konden winnen en gelukkig bleef het maar 0-1.

Complimenten aan de jongens die er toch voor hebben gevochten en blij vlagen lieten zien dat ze echt wel goed kunnen voetballen.

Ik hoop dat volgende week iedereen weer fit is.