19 februari 2011 10:00

voc - svs             1-4

we moesten vroeg spelen en het was heel koud. het veld was slecht.

eerste helft.

we kregen veel kansen maar we scoorden maar niet voc kwam niet over de helft we hadden meer balbezit uiteindelijk scoorden Chris uit een goeie aanval over links daarna hadden we nog  een paar kansen maar we scoorden maar niet.

tweede helft.

we begonnen heel slap en binnen een paar minuten stond het gelijk maar daarna speelden we weer goed en kregen weer heel kansen maar we scoorden niet later kwam Stefano en Luuk erin en we kregen maar kansen uiteindelijk scoort Lars uit een en toen ging het heel snel de 3-1 scoorde Luuk dat was een en de 4-1 ook. gr. Calvin