...

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

6 mei 2017 14:30

Hulters, G.P.H.

Afgelopen zaterdag stond zowel voor ons eerste als tweede elftal in het teken van het behalen van nacompetite. Ons tweede elftal moest zelf winnen van Zwaluwen en dan hopen dat VVOR niet zou winnen van Jodan Boys. Aan de eerste taak werd vlekkeloos voldaan door en 7-1 zege. Toen een paar uur later bleek dat Jodan Boys had gewonnen, bleek dus dat ons tweede team voorlopig is ontsnapt aan directe degradatie. SVS is er helaas nog niet. Doordat SVS en Jodan Boys in punten gelijk eindigden, moeten zij aanstaande zaterdag om 12.30 uur op het terrein van Be Fair in een onderling duel gaan uitvechten wie er rechtstreeks degradeert en wie er daarna nog een kans krijgt zich te redden via de nacompetitie. Kortom nog een lange weg te gaan, maar hopelijk putten onze jongens kracht uit de laatste overwinning.
SVS 1 moest na het tweede elftal aantreden tegen Zestienhoven. Na een snelle 0-1 achterstand in de 8e minuut, wist Anthony nog voor rust de stand op 1-1 te brengen. Na rust maakte SVS het verschil door binnen een paar minuten de stand naar 3-1 te tillen via Jamie en Nick. Tien minuten voor tijd scoorde Zestienhoven nog de 3-2, maar SVS wist de voorsprong en dus de drie punten in eigen huis te houden. Doordat Sparta deze dag het benodigde punt behaalde om winnaar van de derde periode te worden, is het voor SVS nu zeker dat het mag gaan strijden in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Eerst moet SVS aanstaande zaterdag nog de laatste competitiewedstrijd spelen bij IJVV de Zwervers. Na deze speelronde zal bekend zijn tegen wie SVS de nacompetitie moet starten.
Kortom zowel ons eerste als tweede kunnen de komende, hopelijk meerdere, wedstrijden alle steun hard gebruiken.