Olympia E5

E-Pupillen (voorjaar) 6e klasse 11

12 maart 2011 8:30

Joop Blommestijn

vandaag moesten we in een rechtstreeksduel om de 2e plaats met behoud op uitzicht
op plaats 1 tegen Olympia Gouda..een topper dus.
we hadden al tegen ze gespeeld eerder dit seizoen en we wisten dat ze een goed voetballend team met snelheid hadden opletten dus.
de eerste helft begon lekker met de jongens van E4 en we kwamen na een paar mooie aanvallen op 1-0...maar toen begon Olympia te voetballen en te voetballen ze kregen 3 a 4 grote kansen maar de keeper hield stand todat een afstand schot er via de keeper invloog poee dat was schrikken voor onze jongens en gelukkig hielden we de schade beperkt tot 1-1 rust...
tijdens de rust een flinke peptalk  en de jongens voorgehouden dat ookal speel je niet best er toch kansen liggen op doelpunten.
2e helft gingen we beter van start we kwamen al gauw op 2-1, maar vlak daarna was het al weer 2-2 de wedstrijd ging toen heen en weer, enjaa 10min voor tijd maakte luca 3-2. binnen de buit denk je nou mooi niet olympia gooide er een tandje bij en met snel comb.voetbal was het binnen 3min.!! 3-4 met nog 7min te gaan .
wat er daarna allemaal gebeurde er lagen er meer op de grond dan er stonden en de wedstrijd werd feller en feller het werd alles of niks en toen uit een kluts kwam hij voor de voeten van freek en schoot hem vandicht bij in 4-4 nog 3min tegaan..de leider en supp.brulde naar voren en ja ja een mooie aanval en Freek schoot hem er hard in en
5-4 en gelijk einde wedstrijd toen was het feest feest en nog eens feest en was het nog lang onrustig na afloop....en oja een pluim voor de scheidsrechter(Duncan Littel van C3) want het was geen makkelijk potje ..door dit resultaat blijven we volop in de race voor wie weet iets moois...