D-Pupillen beker poule, D3, Groep 4 14

5 maart 2011 8:30

D3 weer een ronde verder

in de beker

Vandaag was de tegenstander DCV D3 een ploeg die in de competitie nog geen wedstrijd had verloren.

We waren er op gebrand om ze te laten zien dat ook zij konden verliezen.
Daan en Floris stonden reserve en Noah was aanvoerder.

Al vanaf het begin bleek dat DCV een goed combinerend elftal had, dat heel gevaarlijk was met het middenveld en de buitenspelers.

We kwamen dus ook terecht op een 1-0 achterstand. Voorin misten we een paar 100% kansen, maar voor de rust scoorde Lewis de gelijkmaker.

In de rust werden er wat spelers op een andere positie gezet en verteld dat we DCV niet moesten laten combineren en feller op de bal misten zitten.

Lewis werd de diepte ingespeeld en neergelegd in het strafschopgebied, Noah nam de pingel die gestopt werd maar gelukkig scoorde hij in de rebound.

Het spel ging op en neer, Dylan en Sven verdedigden goed op de rechterkant en Floris en Faydee stonden centraal elke keer weer goed opgesteld.

Niet veel later ging Javan goed door, hij speelde de bal naar Bas die hem op zijn pantoffel nam en van 30 meter in de kruising schoot.

1-3 winst op een hele sterke tegenstander.

Klasse jongens, op naar de topper tegen Schoonhoven.

Wim en ik waren heel tevreden over de inzet in de 2e helft waarin we duidelijk geconcentreerder speelden.