49'

E-Pupillen beker poule, E1, Groep 2 22

7 maart 2011 19:00

SVS E1 KOMT NIET SCHERP UIT DE VOORJAARSVAKANTIE.

E1 is vanavond tegen haar eerste nederlaag van het seizoem 2010/2011 aangelopen.

Dit heeft meteen tot gevolg dat het avontuur in de KNVB beker ten einde is gekomen.

Op twee fronten valt er nog een prijs in de wacht te slepen, in de AA Cup heeft E1 de kwart finale bereikt en in de competitie staat het nog trots bovenaan.

Met de belangrijke uitwedstrijd tegen CVV Zwervers op het programma a.s. zaterdag, moest eerst worden afgerekend met VVOR E1.

Aangezien zaterdag nog diverse spelers van VVOR op vakantie waren werd op hun verzoek de wedstrijd verplaatst.

De eerste drie minuten begon VVOR als een razende tornado en wist SVS niet wat het overkwam.

SVS herstelde zich echter knap en kon in de vijfde minuut zelfs op voorsprong komen door goed doorzetten van de niet geheel fitte Jasper. Op de achterlijn kon hij de bal veroveren en voortrekken, waar Niels geen moeite had om de score te openen.

Vijf minuten later kon de gelijkmaker al worden aangetekend door een slappe houding van de verdediging, die de beste speler van VVOR alle tijd en ruimte gaf om uit te halen.

Nog geen twee minuten later leek SVS weer op voorsprong te komen, maar het schot van Glenn belande op de lat.

SVS leek wat meer vat op de wedstrijd te krijgen door de lange bal op Glenn te spelen, waar VVOR geen antwoord op leek te hebben. Iedere hoge bal was voor de spits. Via combinatievoetbal was het lastiger, aangezien de spelers van VVOR veel snelheid bezitten.

Helaas kwam VVOR in de vijftiende minuut op voorsprong, wat meteen ook de ruststand betekende.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Na vijf minuten spelen kon SVS, door een schot van Glenn op 2-2 komen.

Vervolgens kreeg diezelfde Glenn nog enkele mogelijkheden, net als Niels en Justin, maar de bal wilde er niet in.

Tien minuten voor tijd kwam VVOR toch weer op voorsprong en negen minuten later werd de wedstrijd definitief beslist door een ongelukkig eigen doelpunt door Vincent.

Conclusie, tegen een sterk en gemotioveerd VVOR stond een E1 waarvan diverse spelers niet in hun beste doen waren vandaag.

Zaterdag de topper tegen CVV Zwervers gaan we er weer gewoon met z’n allen tegenaan om de drie punten mee naar huis te nemen, toch?!

5e minuut  0-1      Niels

10e minuut   1-1

15e minuut   2-1

30e minuut   2-2      Glenn

40e minuut   3-2

49e minuut   4-2