2 april 2011 10:00

Scheidsrechter

John van Bergem

SVS E1 MAAKT WARME ZONNIGE ZATERDAGMORGEN NOG MOOIER;  8-2 ZEGE

E1 heeft een heerlijke wedstrijd achter de rug. Het was zatermorgen een genot om naar de jongens te kijken.

In het begin bood Jodan Boys knap tegenstand, maar aan de hand van uitblinker Niels Delgado, kwamen we na vijf minuten zoeken naar het gat in de verdeding op 1-0. Een goed geplaatste schuiver verdween in de hoek, buiten het bereik van de keeper.

Vijf minuten later was het wederom Niels die met een schot scoorde en zodoende de stand op 2-0 bracht.

Na de 2-0 kon Jodan Boys de schade nog enige tijd beperken, maar in de laatste vijf minuten van de eerste helft kon Glenn zijn tweede achtereen volgende hattrick maken.

SVS vierde en Glenn’s tweede doelpunt kwam voort uit kopbal uit een corner van Kevin, die vandaag weer met menige voorzet op maat liep te strooien.

De 5-0 ontstond eveneens uit een voorzet van Kevin, waaruit Kick de bal op de lat mikte met zijn hoofd en Glenn paraat stond om de afketsende bal in het doel te werken.

Vincent en Steven speelden achterin een solide eerste helft en Dennis stond er als het nodig was.

Meteen na de rust kon Jodan Boys dan toch wat terug doen door onoplettendheid in de verdediging. Het tegendoelpunt zorgde er echter wel voor dat de scherpte meteen terug kwam.

Door goed werk van de altijd hard werkende Jasper op het middenveld kon Kick gelanceerd worden om zijn doelpunt mee te pikken.

Een paar minuten later kon Justin Kick vrijspelen, die vervolgens Glenn op maat bediende om de 7-1 aan te tekenen.

Nog geen minuut later was het weer raak uit een voorzet van Kevin, waaruit Kick voor de tweede maal doeltreffend kon afronden.

Het tweede tegendoelpunt vlak voor tijd kon het feest niet meer bederven.

Wederom een goede wedstrijd van de jongens  en een teamprestatie van formaat.