door Luuk

We moesten vandaag om negen uur verzamelen. Om tien uur werd er gevoetbald.

Dat deden de Zwervers beter dan wij, na 1 minuut stond het al 0-1!

Maar dat duurde gelukkig niet lang want 2 minuten later was het raak voor ons!

Na een goede voorzet van Ricardo die bij mij kwam, legde ik hem klaar voor Damian die kon scoren, 1-1.  Niet veel later was het weer raak. Dit keer was het Thorsten die een corner van Christiaan in tikte. Volgens de spelers van Zwervers was de bal nog niet over de lijn maar de scheidsrechter zei van wel, 2-1.

Net na die goal werd Thorsten keihard getackeld door de laatste man van Zwervers.

Na die tackle had Thorsten veel last en moest gewisseld worden voor Jeroen.

Toen kwamen de Zwervers terug door een overtreding van Kelvin die een strafschop veroorzaakte. Die ging er jammer genoeg in, 2-2. En niet veel later scoorden ze weer 2-3. Na die goal werd Kelvin gewisseld voor Noah die eigenlijk zou beginnen maar die was te laat om dat zijn moeder zijn enkel nog moest intapen. Na die wissel gingen we wat beter voetballen dat leidde tot een doelpunt van Christiaan. Jeroen liep met bal naar binnen en speelde mij aan. De bal kwam een beetje naast mij maar ik kon hem toch aannemen en hem doorspelen naar Chris die hem fantastisch afmaakte, 3-3. Net voor rust maakte Zwervers nog een doelpunt 3-4.

RUST

Na de rust duurde het heel lang voor dat er een doelpunt werd gemaakt uiteindelijk kwam die er toch. Christiaan die er net was in gekomen voor mij maakte met zijn eerste balcontact gelijk een doelpunt, 4-4!!!

Einde

Scoreverloop:

1 min. 0-1

3 min. 1-1 (Damian)

5 min. 2-1 (Thorsten)

20 min. 2-2

23 min. 2-3

27 min. 3-3 (Christiaan)

30 min. 3-4

47 min. 4-4 (Christiaan)

Volgende week is Jeroen aan de beurt voor de was en het verslag.