2e klasse D

5 oktober 2019 14:00

Scheidsrechter

T.J. Groenendijk

SVS speelde zaterdagmiddag tegen de amateurs van Sparta. De Capellenaren waren de betere, maar konden niet ontevreden zijn met een gelijkspel.

De wedstrijd begon op zijn zachtst gezegd gezapig. Het eerste half uur gebeurde er weinig. Er ontstonden wat kansen voor beide ploegen, maar gevaarlijk werd het niet. SVS was iets sterker, echter was dit niet te zien naan de stand. Na 45 minuten spelen stond nog steeds de brilstand op het bord.

De tweede leek een stuk attractiever te worden. Sparta kwam na een klein kwartier op voorsprong. Sparta-aanvaller Van der Sman strafte hoogstpersoonlijk een fout af van Julian van der Geest, waarna hij koelbloedig afrondde.

SVS moest even bijkomen van de onverwachte achterstand. Even later pakten ze de draad weer op en gingen ze er weer tegenaan. De gelijkmaker bleef lang uit. Pas in de 88ᵉ minuut wist SVS de gelijke stand op het bord te brengen. Jonathan Linger schoot van geruime afstand de 1-1 in de touwen. Dit doelpunt, wat qua schoonheid voor twee hoorde te tellen, gaf SVS hoop om door te stoten naar de overwinning. Echter, omdat de 1-1 pas laat viel, was er weinig tijd over.

De ploegen deelden de punten en konden daar niet ontevreden over zijn. SVS was beter, maar zal toch blij zijn door het late doelpunt van Jonathan Linger waarmee een punt werd gered.