37'

D-Pupillen beker poule, D2, Groep 3 05

3 september 2011 11:00

SVS D2 DOET ZICHZELF TEKORT IN SPANNEND TREFFEN MET CKC D2

SVS D2 heeft vandaag na een hele goede eerste helft en een wat mindere tweede helft een nederlaag geleden tegen CKC D2.

Met wat meer geluk en vooral geduld en rust had er vandaag minimaal een punt in gezeten.

Al bestond het grootste deel van de tegenstander uit tweedejaars D spelers, ons D2 was vandaag zeker niet de mindere.

Vooral persoonlijke fouten nekte ons vandaag, zo konden beide tegen doelpunten op het conto worden geschreven van onze eigen defensie  en stond met name spits Glenn, zeker in de tweede helft, vandaag te vaak buitenspel om echt gevaarlijk te worden.

Als deze jongens de komende weken kunnen leren om achterin de rust te bewaren en voorin het geduld op te brengen kunnen we nog mooie potten beleven.

In de veertiende minuut verloor rechtsback Steven zijn directe tegenstander uit het oog , waardoor deze de op hem aangegeven bal simpel langs de goed spelende keeper Matthijs kon schuiven.

Vlak na de openingsgoal hadden we het geluk dat een schot via de buitenkant paal het veld weer in kwam, zodat de schade beperkt bleef tot 1-0.

Gevaarlijk werden we veelvuldig over links, waar de opbouw begon bij Dennis en Kick zich veelvuldig aanspeelbaar wist.

Via de rechterflank strooide Willy met menig goede voorzet.

Helaas verdwenen de kopballen van zowel Glenn als Jasper naast het doel.

In de drienentwintigste minuut wist Glenn toch het net te vinden en wisten we deze stand vast te houden tot aan de rust.

Zoals al eerder gezegd was het onrustig in de tweede helft en hier wer mede Bas het slachtoffer van. Een uitverdedigende actie was niet gelukkig, waardoor een speler van CKC de bal in de voeten geschoven kreeg en vrij baan richting Matthijs kreeg.

De afwerking was voor CKC prima, waardoor de stand op 2-1 kreeg.

In de allerlaatste minuut kregen we een vrije trap op een mooie plaats en leek Steven hieruit de 2-2 gescoord te hebben, ware het niet dat Glenn voor de zoveelste keer niet goed om zich heen had gekeken en ondanks de aanwijzingen vanaf de zijkant gewoon in buitenspel positie bleef staan.

Hoewel hij de bal niet had aangeraakt keurde de scheidsrechter de goal al dan niet terecht af vanwege hinderlijk buitenspel.

Volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd en is het hopenlijk iets minder warm op het veld dan vandaag.

14e minuut   1-0

23e minuut   1-1      Glenn

37e minuut   2-1