H. Zuidam

Wedstrijdverslag zaterdag 10 september 2011

Oudewater C1 - SVS C2

Hallo jongens,
We hebben zaterdag 10-09-11 tegen Oudewater gespeeld met de eindstand 5-1. Ik wil alvast zeggen dat jullie goed je best hebben gedaan en er hard voor gewerkt.
Bij de eerste helft ging het een beetje slecht. We misten heel veel kansen en we speelden niet al te best. Uiteindelijk na 31 minuten scoorde Naoufal de eerste goal. De tegenstanders waren best goed want ze maakten ook wel mooie acties maar onze keepertje heeft het super gedaan!
In de eerste helft heeft de tegenstander niet meer gescoord en dachten we dat het 1-0 zou blijven maar op het laatste moment scoorde Dennis er nog 1tje en werd het in de eerste helft 2-0.
In de rust kregen we een nog eventjes tips van Dennis en Erwin dat we wel ons best deden maar het wel iets beter kon en dat die ballen erin moesten en niet 10 keer naast.
Het was tijd voor de 2de helft, de 2de helft begon en het bleef 12 minuten lang 2-0 maar toen maakte Naoufal weer eindelijk een goal. We hielden 5 minuten stand aan de 3-0 maar met een domme fout uit de verdediging kwam er toch nog een goal tegen. Daarna ging het weer een tijdje rustig met een paar domme fouten hier en daar die toch nog opgelost werden. Maar op de 61ste minuut scoorde Damian via de zijkant weer een doelpunt en werd het 4-1.
De laatste 10 minuten merkte je wel dat we moe werden, verslapten en er werden meer fouten gemaakt. En toch maakte Naoufal in de 68ste minuut nog een doelpunt en werd de eindstand 5-1.
Hiermee geef ik de pen over aan Hilmi . :)

ps. Ik heb dyslectie dus als er fouten in staan, sorry!