Dick van der Well

Wedstrijdverslagzaterdag 1 oktober 2011

SVS C2 – Lekkerkerk C2

1e helft.

De eerste 10 minuten ging SVS in de aanval maar dat lukte niet echt door de verdediging van Lekkerkerk. Na ongeveer een kleine 20 minuten scoorde SVS de 1-0 door een doelpunt van Naoufal. Een zeer mooi opgezette aanval. En een prachtige voorzet van Duncan. Niet lang daarna kwam meteen de 2-0. Weer door een doelpunt van Naoufal.Toen was de concentratie een beetje weg. Lekkerkerk had wat meer ruimte en begon ook aan te vallen. Na een paar keer dreigend voor het doel stelde het
niet heel veel voor. En heel kort daarna was er een kleine fout in de verdediging. Kelvin was in gevecht met een speler van Lekkerkerk en de Lekkerkerker kwam Kelvin voorbij en kwam toen oog in oog te staan met laatste man Edwin en ook kwam de speler Edwin voorbij en stond toen nog oog in oog met Ricky die een beetje twijfelde, maar de bal werd zeer hard een strak ingeschoten. De stand was toen nog maar 2-1 in het voordeel van SVS. Toen was de rust er en kwamen de beiden teams even tot rust in de kleedkamers.

2e helft.

De teams kwamen weer beiden het veld op en de tweede helft kon beginnen. Er waren
net 5 minuten gespeeld en toen was het al weer raak namens SVS. De 3-1 was er door een doelpunt van Noah. Een mooi afstandschot die goed in de hoek was geplaatst. En toen na een kleine 15 minuten spelen was er weer een doelpunt maar toen voor Lekkerkerk. Een hoog geplaatst schot waar Ricky net nog met zijn hand aanzat maar de bal vloog toch het net in en de stand was ineens 3-2. Toen was de aftrap weer voor SVS en werd de bal een beetje rond gespeeld en af en toe werd er de diepe bal gezocht. De bal kwam bij Damian die de bal voorzette vanaf de linker kant. Maar die was iets te hard en kwam toen aan de rechter kant bij Dennis die er nog een corner van wist te maken. Daar kwam de corner van de rechter kant, genomen door Duncan die de bal zo indraaide dat de bal tegen de binnenkant van de paal vloog en scoorde. Duncan die overigens nieuw kwam en die zijn debuut bekroonde met een prachtig doelpunt. De stand was toen 4-2 en er was nog 10 minuten te spelen. Er was een wissel aan de kant van SVS, Edwin kwam weer in de ploeg en ging de spits in. Na nog geen 3 minuten spelen was het toch weer raak. Edwin scoorde zijn eerste doelpunt. De 5-2 was er. Met nog een kleine 3 minuten te spelen was de overwinning toch wel binnen. En daar was dan het laatste fluitsignaal. De overwinning was dan ook niet onverdiend.