29 oktober 2011 11:30

Scheidsrechter

Ghislain Graham

MB1 spoelt kater van vorige week weg met klinkende overwinning;

Op deze heugelijke dag stond de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Forumsport op het programma. Een tegenstander bij uitstek om het moraal weer wat op te vijzelen na de twee nederlagen van de vorige week. De meiden waren dan ook gebrand op een goede prestatie. Na een wat aarzelend begin begonnen de meiden op stoom te komen. Vooral Doreen en Maaike waren een plaag voor de tegenstander. Steeds maar weer waren het in eerste instantie deze twee meiden die ballen veroverden, de opbouw verstoorden en met de nodige paasjes strooiden zonder dat het tot een goal leidde. Het duurde tot de 10e minuut voor de eerste eindelijk in het netje lag, maar daarna was het een en al scoren wat de klok sloeg. De laatste 30 minuten van de eerste helft leverde 10 doelpunten op van diverse spelers die ik aan het einde allemaal opnoem aangezien ik de volgorde echt kwijt ben. Het belangrijkste van die 10 goals was toch wel dat vrijwel elke goal ontstond door het goede samenspel en de bereidheid tot het werken voor elkaar.

De tweede helft werden er wat wijzigingen in het team aangebracht en werden er wat spelers op andere plaatsen gezet.

Het duurde even voordat de meiden elkaar weer vonden maar na een minuut of 7 denderde de doelpuntenmachine weer vrolijk  door. Met Lakeasha(3), Eva(1), Neomi(2), Jessica(2), Naomi(1), Romana(1), Doreen(2), Maaike(1) en Urvie(2) als doelpuntenmakers stopte de teller uiteindelijk op 15. Wat tekenend was voor de inzet van de meiden was de overtreding van Josephine op de rand van de 16 waardoor Forum sport bij de stand van 15-0  nog vanaf de stip een eretreffer kon maken. Eindstand 15-1.

Een hele mooie opsteker waarbij naast de productiviteit vooral het goede samenspel als zeer positief ervaren werd. Laten we dit meenemen voor de rest van het seizoen!