29 oktober 2011 10:00

Roy Boslooper

Wedstrijdverslag zaterdag 29-10-2011.

SVS C2 – UNIO C2.

We scoorden al snel een doelpunt (in 5e min) door een mooie corner van Daymen, die er in werd gekopt door Naoufal. In de 20e minuut scoorde UNIO uit een counter (1-1).

In de 25e minuut schoot Dennis, na goed storen op de keeper, de bal er gemakkelijk in (2-1). In de 32e minuut ging de bal er in door Dennis, deze was als voorzet bedoeld. Maar de scheids keurde hem af omdat die dacht dat de bal door het zijnet ging, wat niet het geval was maar de goal werd alsnog afgekeurd. In de 34e minuut scoorde
UNIO weer (2-2). In de 50e minuut krijgt de tegenstander een onterechte vrije trap die erin werd geschoten (2-3). Het laatste doelpunt werd gemaakt door Daymen uit een mooie voorzet van Hilmi (3-3). De eindstand in deze wedstrijd van SVS C2 tegen UNIO C2: 3-3

Verslaggever: Bob Zwaan.