59'

D-Pupillen, D2, 3e klasse 03

29 oktober 2011 11:00

SVS D2 VERGEET FYSIEK ZWARE PARTIJ TEGEN BERKEL WINNEND AF TE SLUITEN

Vandaag heeft SVS D2 een loodzware wedstrijd achter de boeg, na vrijdagavond ook al alles te hebben gegeven in de oefenwedstrijd tegen D3.

Vandaag voor het eerst in onze gloednieuwe tenues, aangeboden door Roerade Fietsen en Snackbar Franken.

De tegenstander van vandaag, CVV Berkel bleek in een aantal dingen slimmer en geraffineerder dan onze eigen jongens.

In de rust begonnen enkele spelers van de tegenstander, die in de eerste helft geheel tegen het wedstrijdbeeld op 1-0 kon komen,  de jongens van SVS te jennen en verbaal onder vuur nemen. Gelukkig bleek de leider van de tegenpartij het ook gehoord te hebben, maar vonden dezelfde jongens het nodig om hier na de wedstrijd mee door te gaan.

Zoals gezegd kwamen zij op een 1-0 voorsprong in de twintigste minuut uit een counter. Over het algemeen speelde de wedstrijd zich namelijk af op de helft van Berkel.

Zes minuten later kon Glenn , met een weergaloze stift de stand op 1-1 brengen en in de allerlaatste seconde kon hij er zelfs 1-2 van maken. Wederom werd getracht te stiften, maar in tweede instantie was hij wel weer doeltreffend.

Eigenlijk was hij de enige die doeltreffend was vandaag.

Willy, Kick, Justin, Jasper en Quincy kregen allen de kans om ( meerdere malen ) te scoren, maar steeds ontbrak het laatste zetje of de keeper stond in de weg.

Alleen tijdens het eerste kwartier maakten we het onszelf moeilijk, daarna ging de motor weer lopen. De tegenstander gooide het op een gegeven moment op de fysieke toer, wat inhield dat zowel Danny, Dennis als Jasper gedurende de wedstrijd geblesseerd naar de kant moesten.

In de rust die we met de 1-2 voorsprong ingingen hamerden we er dan ook op om niet in de provocaties te trappen. Wat ze ook zeggen of doen, houd je mond en blijf je eigen spelletje spelen.

Helaas kon de 2-2 in de eerste minuten van de tweede helft niet op een slechter moment

vallen, door niet adequaat verdedigen.

Ook hierna bleef SVS haar wil opleggen, maar achterin werden we kwetsbaar met Danny en Jasper geblesseerd op de bank, gevolgd door Dennis.

We kwamen dan ook op een 4-2 achterstaand te staan en wisten weer zelf de kansen niet te benutten.

Glenn had de pech de paal te raken met zijn inzet, Willy zag een aantal schoten naast gaan, Steven had het vizier niet scherp, etc, etc.

Twee minuten voor tijd werd één van de veertien (!!) hoekschoppen snoeihard ingekopt door Glenn. Hier bleef het helaas bij.

Mooie les geleerd vandaag, laat je niet van de wijs brengen,  wees de verstandigste en speel je eigen spelletje.

Jongens het goede nieuws is dat de competitie vandaag is begonnen, dus dat betekend dat we de thuiswedstrijd tegen deze vereniging nog voor de boeg hebben!!

20e minuut    1-0

26e minuut    1-1      Glenn

29e minuut    1-2      Glenn

34e minuut    2-2

45e minuut    3-2

53e minuut    4-2

59e minuut    4-3      Glenn