D-Pupillen, D2, 3e klasse 03

26 november 2011 8:30

Kevin Prins

NOG MEER HOOFDPIJN NA COMPLETE OFFDAY SVS D2 TEGEN HEKKENSLUITER

Later dan gewoonlijk is hier het verslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Na de uitstekende wedstrijd tegen Oudewater van een week eerder volgde nu de kater tegen Rodha ’76 D2.

In een onvoorspelbaar slechte wedstrijd waarin alleen Glenn en Matthijs een voldoende zouden scoren in de VI ging D2 onderuit met 1-3.

Glenn wist voorin af en toe met fel spel de bal te veroveren op de tegenstander en Matthijs hield met een aantal prachtige reddingen zijn doel verder schoon.

Steven waren we binnen vijf minuten al kwijt wegens een ongelukkige botsing met de tegenstander wat hem een flinke bult op zijn hoofd op leverde.

Bij de rust was de stand nog 0-0 en had SVS meer moeite met zichzelf dan de tegenstander. Na rust kwamen we binnen vijf minuten op een 0-1 achterstand.

Maar in de vijfenveertigste minuut kon Glenn de keeper omspelen en met zijn linker raak mikken, wat nog bijna werd voorkomen door een prachtige verdedigende actie van onze eigen rechtsbuiten.

Gelukkig raakte deze de bal pas nadat de bal de lijn al was gepasseerd, maar deze actie was een beetje tekenend voor de beslissingen die vandaag genomen werden in het veld.

Na de 1-1 had ik het idee wel dat het nog goed zou komen.

Eerst moest ik de grensrechter van de tegenstander de spelregels wat verduidelijken.

Deze man vond het nodig om een meter of die binnen de lijnen te lopen vlaggen, in plaats van achter de lijn zoals het hoort.

Het leek geen indruk op hem te maken, maar gelukkig is daar altijd nog de scheidsrechter om een beroep op te doen ;-)

Meteen na de gelijkmaker keken we opnieuw tegen een achterstand aan en vlak voor tijd werd ons lot bezegeld.

Jongens even slikken en volgende week uit tegen Nieuwerkerk laten zien dat het een incidentje was.

35e minuut    0-1

45e minuut    1-1      Glenn

48e minuut    1-2

57e minuut    1-3